مشاوره و سفارش

رب گوجه

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده می‌شود. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت خلاء می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجه‌فرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده‌است که ماندگاری‌اش بین رب گوجه‌فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار می‌گیرد.

انواع رب گوجه

دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه‌ای در بازار موجود است، که از هر دو نوع گوجه فرنگی محلی و گلخانه‌ای می‌توان استفاده کرد، که هر یک مزایا و کاستی‌هایی دارد. گوجه فرنگی محلی رب کمتری می‌دهد اما باعث می‌شود رب کپک نزند و دیرتر خراب شود. گوجه فرنگی گلخانه‌ای گران‌تر است اما رب بیشتری از آن حاصل می‌شود. معمولاً به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم گوجه فرنگی گوشتی و آبدار بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم رب به دست می‌آید.

خواص رب گوجه

منظور از خواص رب گوجه فرنگی، همه تاثیرات مثبتی است که رب گوجه فرنگی بر روی سلامتی انسان دارد. به عنوان مثال، تنها یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی منبع بزرگی از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند ۳ تا ۶ درصد از نیاز روزانه به آهن، پتاسیم و ویتامین‌های B را تامین نماید. گوجه فرنگی خام سرشار از آنتی‌اکسیدان است، خوشبختانه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی، باعث افزایش بعضی از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها در رب می‌شود. رادیکال‌های آزاد در بدن انسان که مسبب بیماری‌ها هستند و روند پیر شدن را تسریع می‌کنند توسط آنتی‌اکسیدان‌ها نابود می‌شوند.

چرا ما را انتخاب کنید؟

تامین مستقیم رب گوجه

ارائه قیمت های رقابتی در بازار

پشتیبانی کامل تا رسیدن بار

ارسال بار به تمامی نقاط کشور

تامین محصول برای صادرات

امکان همکاری با تولیدکنندگان

پل های ارتباطی

ایمیل

info@yoursite.com

فرم مشاوره و سفارش

مدیر مجموعه ما

نام مدیر مجموعه