بازار بهترین رب گوجه فرنگی طبیعی با برند چی چی لاس در بخش فروش داخلی و صادرات به دلیل نوع ترکیبات و طراحی روی بسته بندی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
رب گوجه فرنگی
رب گوجهفرنگی یک چاشنی پرمصرف غذایی و محبوب در بین ایرانیان است که فراوان مورد استفاده قرار میگیرد. در مصرف بیشتر غذاها همچون:
- ماکارونی
- قیمه
- لوبیاپلو
- انواع غذاهای گوشتی
- انواع غذاهای سرخکردنی
رب گوجه کاربرد دارد. به دلیل اینکه این چاشنی در طعم و رنگ کلی غذا بسیار تأثیرگذار است، باید توانایی تشخیص رب گوجه خوب از بد، که کمک به بهتر شدن کیفیت تهیه خوراک نیز میکند، را داشته باشیم.
بهترین رب گوجه فرنگی طبیعی
برای تهیه بهترین رب گوجهفرنگی، اغلب از گوجههای:
- درشت
- دارای پوست نازک
- بافت نرم
- توپر
- رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
- کاملاً رسیده
- طعم مطلوب
- درصد مواد جامد محلول بالا
- نیز گوجههای سالم
- بدون هسته
- بدون آلودگی به کپک و سایر آفات استفاده میشود.
گوجهفرنگیهای سورت شده پس از پاک کردن و شستن، با دستگاههای خاصی خرد و له میشود. البته هنگام له کردن، قدری حرارت هم به آنها میدهند تا هم آنزیمهایی که دارند از بین برود و هم پوست و دانه گوجهها بهسادگی از گوشتشان جدا شود. پس از له کردن، گوجهها را با یک دستگاه صافی، صاف میکنند تا آب آنها کاملاً جدا شود.
سپس آب گوجه را در دستگاه تغلیظ کننده میریزند و آن را تحت خلأ تغلیظ میکنند تا آب گوجه به شکل رب گوجه دربیاید.
استفاده از خلأ کمک میکند تا حرارت کمتری برای تولید رب استفاده شود و درنتیجه به حفظ ترکیبات مغذی، قرمزی رب و پیشگیری از سیاه شدن رنگ آن کمک میکند.
بازار بهترین رب گوجه
رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس به دلیل استفاده از بهترین مواد اولیه و رعایت اصول و قوانین تولید و تنوع بسته بندی توانسته است تمام استانداردهای کیفی را دریافت نماید. از این رو، توانسته است جزء بهترین رب گوجه فرنگی های طبیعی در بین رقبای خود در بازار داخلی و صادرات باشد.